Ons Team

Wie is wie?

Kinesitherapie | Manueel therapeut

Lauranne Struijk

Lauranne is de benjamin van de groep. Haar jonge leeftijd verhult echter haar ambitie en werkethos niet. Als manueel therapeute kent zij perfect de ‘kneepjes’ van het vak. Zodoende kan ze haar patiënten de best mogelijke zorg bieden.

Kinesitherapie | Lymfedrainage

Stéphanie Declercq

Stéphanie is de zachte aanpak van het huis. Haar vele jaren als therapeut in het buitenland hebben haar behandelingen ‘completer’ gemaakt. Als experte in de lymfedrainage en Pilates is ze ideaal geschoold om jou te helpen.

Kinesitherapie | Huisbezoeken

Marleen Vercauteren

Marleen is het meest ervaren lid van het team. Haar vele bijscholingen in de verschillende takken van de kinesitherapie maken haar de ideale therapeut om mensen te begeleiden in hun eigen geliefkoosde omgeving.

Kinesitherapie | Osteopaat i.o.

Sam Keunen

Sam is de innovator van de ploeg. Steeds op zoek naar nieuwe inzichten en technieken! Vaak gebruikt hij eerst zichzelf als proefkonijn. Hij is daarom de ideale man voor advies i.v.m. moeilijk (en gemakkelijk) te behandelen klachten.

Osteopaat DO | zaakvoerder

Jeroen Thonon

Jeroen is de handen en het brein achter praktijkCHIRON. Hij wordt gekenmerkt door zijn eeuwige dorst naar kennis. Als gediplomeerd osteopaat maakt hij gebruik van een totaalaanpak om zijn patiënten beter te maken.

Kinesitherapie | Dry Needling

Nick Zagers

Nick is de stille werkkracht van de praktijk. Als gediplomeerd Dry Needling therapeut hanteert hij de naald als geen ander. Zo krijgt hij de meest hardnekkige spierblessures onder controle, en dit alles verzachtend met zijn droge humor.